Zorgdesk medewerker

Dit is Bleds

Bleds Healthcare is een zorgbedrijf dat gezondheidszorgdiensten aanbiedt bij patiënten thuis. Zo helpen we ziekenhuizen, artsen en apothekers met efficiënte, on-demand en schaalbare oplossingen voor ziekenhuisverplaatste zorg als onderdeel van het behandelplan. Mensen die zorg nodig hebben kunnen zo in hun eigen, vertrouwde omgeving behandeld worden. Denk aan behandelingen zoals het geven van injecties, chemokuren en het afnemen van bloed. De verpleegkundigen die deze zorg verlenen bestaan voornamelijk uit zelfstandig ondernemers. Hierdoor beschikt Bleds over een flexibele pool aan zorgverleners die makkelijk opgeschaald kan worden. Zo zorgen we er samen voor dat patiënten de best mogelijke zorg krijgen, tegen zo laag mogelijke kosten. Bleds valt sinds 2023 onder Guidion

Dit is de rol

Als zorgdesk medewerker ben jij een cruciale schakel in ons team. Jouw voornaamste taak is het zorgen voor een soepele en effectieve afhandeling van vragen/problemen en oplossingen en het matchen van opdrachten aan de verpleegkundigen. De vragen kunnen komen vanuit opdrachtgevers, verpleegkundigen en soms vanuit de patient. Je bent in staat om snel de problemen te signaleren en gepaste oplossingen te bieden. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om complexe planningen op te lossen en je draagt actief bij aan het behouden van een hoge patiënttevredenheid. Ten slotte zorg je voor een correcte administratieve afhandeling in het systeem.

Dit is het team

  • We hebben een zeer flexibel, jong en dynamisch team met verschillende achtergronden en vaardigheden
  • We hechten waarde aan open en eerlijke communicatie. Er is een cultuur van transparantie waarin teamleden hun ideeën, zorgen en feedback kunnen delen
  • We helpen elkaar, vieren successen en motiveren elkaar 

Dit ben jij 

Jij kunt je inleven in een ander en hebt geduld. Je legt makkelijk verbanden en bent in staat snel een inschatting te maken wat de meest ideale match is. Daarnaast ben je proactief, klantgericht en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden. En in hectische omstandigheden weet je de rust te bewaren. Je blijft doelgericht werken, zelfs wanneer de druk hoog is. Verder heb je een oog voor detail en weet je prioriteiten te stellen en effectief te handelen. 

  • Jij hebt tenminste mbo 4+ 
  • Je hebt plannings-ervaring 
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de zorg 
  • Je bent 32 -40 uur beschikbaar
  • Je bent daadkrachtig en hebt een positieve instelling 

Zin in kennis maken?

Word je blij van wat je gelezen hebt en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die wij omschrijven?

Laten wij dan kennis maken! Mail naar info@bleds.nl of bel naar 085-0657229. Onze collega van Recruitment neemt dan contact met je op.