Over ons

werken-in-de-zorg
Wat we doen
Bleds biedt ziekenhuisverplaatste zorg. Dit betekent dat patiënten in hun eigen, vertrouwde omgeving behandeld worden en dat hierdoor de druk op de ziekenhuizen verlaagd wordt. Dé oplossing voor patiënt en ziekenhuis. Behandelaars en apothekers behouden hierbij de volledige regie over de verplaatste zorg.

Bij Bleds werken we samen met 100+ verpleegkundigen (vanaf niveau 4), verdeeld over heel Nederland. Dit netwerk bestaat uit freelancers en medewerkers die in vaste dienst zijn.

Wat we precies voor patiënten, ziekenhuizen en apotheken kunnen betekenen:

  • Injecties

    Toedienen van medicatie via injecties

  • Infuus

    Toedienen van medicatie via infuus

  • Medische handelingen

    Doen van medische handelingen en instructies

  • Support

    Patient Support Programs

  • Eerder naar huis

    Patiënten ‘eerder naar huis’ programma’s

Onze missie
Het is onze missie patiënten hoogwaardige, persoonlijke zorg aan huis te leveren. Wat hierbij van belang is, is dat behandelaars en apothekers de volledige regie over deze zorg behouden. Uiteindelijk leidt deze aanpak tot een verminderde druk op ziekenhuizen én medewerkers. Daarnaast bevordert zorg aan huis het herstel en de therapietrouw.

Wie zijn wij?
“Wie gezond is heeft 1000 dingen wensen, wie ziek is maar 1”.  Dat begrijpen we bij Bleds als geen ander. Daarom staat het Bleds team dagelijks klaar om het verschil te maken in de kwaliteit van leven van (chronisch) zieke mensen. Per week leggen de verpleegkundigen 400 tot 600 bezoeken af, ondersteund en gecoördineerd door onze zorgdesk. “Door de juiste inzet van kennis, kwaliteit en middelen, maken we continu het verschil voor patiënten. Dat is niet alleen goed voor de patiënt maar ook voor de zorg in zijn geheel”, aldus Angelique Schrammeijer (operationeel directeur Bleds). De dagelijkse operatie van de verpleegkundigen en zorgdesk wordt aangestuurd door Maaike Hulsebosch. Maaike is jarenlang (ic) verpleegkundige geweest, en werkt soms nog steeds op de intensive care. Ze is niet de enige medewerker met medische kennis. Jan van Bodegom, arts én zorgondernemer, is namelijk ook verbonden aan Bleds. Hij is medisch directeur. Samen met de verpleegkundigen en de zorgdesk vormen zij de basis van Bleds.

Mens centraal
Bij Bleds staat de mens centraal. Uiteraard geldt dat voor onze patiënten. We luisteren naar hun behoeften en passen onze zorg hierop aan, waardoor we niet alleen hun gezondheid, maar ook hun welzijn ondersteunen. De patiënten zijn niet de enige die we vooropstellen. We vinden het namelijk ook belangrijk dat onze medewerkers/zpp’ers zich gezien en ondersteund voelen. We bieden onze verpleegkundigen daarom regelmatig trainingen en workshops aan om de professionele vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling te blijven stimuleren. Daarnaast hechten we waarde aan een open en inclusieve cultuur belangrijk waarin feedback en ideeën gewaardeerd worden. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Overname
In 2023 is Bleds overgenomen door Guidion. Guidion is al bijna twintig jaar een grote speler op het gebied van service capaciteit in de energie- en telecombranche. Ze beschikken over een eigen, geavanceerd digitaal platform. Een platform waar Bleds nu ook van profiteert, waardoor klanten, medewerkers en duizenden patiënten op dagelijkse basis worden ondersteund. Een ander bijkomend voordeel van de overname is dat Bleds nu nog makkelijker kan op- en afschalen qua bezetting.