Over ons

werken-in-de-zorg

Wat we doen

Bleds biedt ziekenhuisverplaatste zorg. Dit betekent dat patiënten in hun eigen, vertrouwde omgeving behandeld worden en dat hierdoor de druk op de ziekenhuizen verlaagd wordt. Dé oplossing voor patiënt én ziekenhuis. Behandelaars en apothekers behouden hierbij de volledige controle over de verplaatste zorg.

Bij Bleds werken we samen met 100+ verpleegkundigen, verdeeld over heel Nederland. Dit netwerk bestaat uit freelancers en medewerkers die in vaste dienst zijn. 

Wat we precies voor patiënten, ziekenhuizen en apotheken kunnen betekenen:

 • Injecties

  Toedienen van medicatie via injecties

 • Infuus

  Toedienen van medicatie via infuus

 • Medische handelingen

  Doen van medische handelingen en instructies

 • Support

  Patient Support Programs

 • Eerder naar huis

  Patiënten ‘eerder naar huis’ programma’s

Onze missie

Het is onze missie om de kwaliteit van de zorg aan huis te verbeteren en de druk op ziekenhuizen te verlagen. Dit doen we door middel van de flexibele inzetbaarheid van speciaal opgeleide professionals en onze eigen innovatieve software, die een op maat gemaakte planning mogelijk maakt.

Guidion

In 2023 is Bleds overgenomen door Guidion. De combinatie van Guidions’ bewezen digitale platform en Bleds’ diepgaande kennis van ziekenhuisverplaatste zorg vormt de ideale combinatie. “Samen zullen we de beste medische zorg toegankelijk maken voor patiënten in hun eigen huis”, aldus Michiel van Duijvendijk (CEO Guidion).