Opdrachtgevers

verpleegkundigen-zorg

Voor ziekenhuizen, medisch specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen en apothekers die ziekenhuiszorg naar de patiënten thuis verplaatsen, biedt Bleds een landelijke effectieve oplossing. Zo wordt de druk op ziekenhuizen verlaagd en worden patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving behandeld.

Ziekenhuizen, apotheken

Patiënten eerder naar huis, minder mobiele patiënten thuis behandelingen en minder behandelingen op de dagbehandelingen zijn enkele voorbeelden waar Bleds partijen zoals ziekenhuizen en apotheken bij ondersteunt. 

Bleds heeft bewezen met haar landelijke netwerk en platform deze diensten veilig en efficiënt te leveren aan ziekenhuizen en apotheken. Waarbij de regie volledig in handen van de specialisten en apothekers blijft.

Farmaceutische industrie

Bleds Healthcare ondersteunt de farmaceutische industrie met patiëntenprogramma’s, zoals het ‘patient support programma’ (PSP). Dit betekent bijvoorbeeld dat een verpleegkundige een patiënt aan huis bezoekt en diegene helpt bij het toedienen van medicatie of instructies geeft bij gebruik van medicatie thuis indien gewenst in combinatie met het medisch hulpmiddel.

Thuiszorg

Onze Bleds verpleegkundigen (niveau 4, 5 en 6) ondersteunen structureel en op piekmomenten de technische- of gespecialiseerde teams binnen de thuiszorg. De efficiënte werkwijze van Bleds maakt het mogelijk binnen een paar uur na ontvangst van een uitvoeringsverzoek (of ontslag uit ziekenhuis) een patiënt thuis te bezoeken.

Leveranciers van medische hulpmiddelen

Bij introductie van nieuwe zorgtechnologieën of het plaatsen van medische hulpmiddelen bij patiënten thuis is vaak instructie, onderhoud en certificering nodig. Het team van Bleds verpleegkundigen kan deze medische instructies bij de patiënt thuis verzorgen. Moederbedrijf Guidion kan met haar ruim 800 monteurs verdere ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld door het plaatsen van AED’s, infuuspompen en zuurstofmachines.

Yulp Portaal

Bleds beschikt over het Yulp Portaal. Dit Portaal is geschikt voor apothekers, voorschrijvende specialisten en transferverpleegkundigen. Door gebruik van het portaal worden de voorgeschreven medicatie en behandelingen zorgvuldig uitgevoerd en gemonitord. Meer informatie over Yulp vind je hier.

Wat kunnen we voor je doen?