Yulp Portaal

Bleds Healthcare beschikt over een eigen portaal; het Yulp Portaal. Dit Portaal is geschikt voor apothekers, voorschrijvende specialisten en transferverpleegkundigen. Door gebruik van het portaal worden de voorgeschreven medicatie en behandelingen zorgvuldig uitgevoerd en gemonitord. Ons portaal speelt een cruciale rol in de pre- en nabehandeling van patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij begrijpen dat een naadloze coördinatie en communicatie tussen zorgprofessionals hierbij essentieel is voor een effectieve behandeling. 

Realtime informatie
Het Yulp Portaal zorgt ervoor dat het ziekenhuis de regie houdt over het gehele traject, van het uitvoeringsverzoek tot declaratie. Zodra een zorgprofessional een behandelvraag indient, koppelt het systeem hem/haar direct aan een gekwalificeerde verpleegkundige in de regio, die realtime wordt geïnformeerd over de patiënt. Alle ingeschakelde verpleegkundigen zijn grondig gescreend en beschikken over de benodigde kwalificaties om ziekenhuiszorg thuis te leveren.

Behandeling op basis van behoeften en expertises
Door gebruik te maken van Yulp, wordt elke behandeling efficiënt toegewezen op basis van de specifieke behoeften en expertises van onze verpleegkundigen. Het portaal biedt toegang tot essentiële werk- en medische protocollen, patiëntinformatie, en een overzicht van planning, administratie en declaraties.

Beschik je al over een Yulp Portaal? Log dan hier in.