Guidion kondigt overname van Bleds aan, waardoor ziekenhuizen op grote schaal medische behandelingen thuis kunnen uitvoeren

Guidion, pionier op field service gebied, is verheugd om de overname van Bleds aan te kondigen, een toonaangevende aanbieder van ziekenhuisverplaatste zorg aan huis. Deze strategische overname biedt ziekenhuizen, artsen en apothekers een efficiënte, on-demand en schaalbare oplossing voor ziekenhuisverplaatste zorg als onderdeel van het behandelplan van patiënten.

Op het gebied van field service is Guidion pionier. Zo wordt landelijke operationele service capaciteit, ondersteund door geavanceerde digitale tools en een kwalitatieve Nederlandse service desk. Waarmee we wekelijks, namens onze opdrachtgevers, naadloze, efficiënte en gepersonaliseerde diensten leveren bij meer dan 15.000 huishoudens in Nederland.

“De overname van Bleds door Guidion is een fantastische ontwikkeling”, aldus Michiel van Duijvendijk (CEO van Guidion). “Door het team van medische experts van Bleds te verrijken met het digitale platform van Guidion, kunnen we nu snel medische behandelingen thuis opschalen op basis van de vraag.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Guidion”, verklaarde Wilma Kuipers  (CEO van Bleds). “Guidions bewezen digitale platform, gecombineerd met onze diepgaande kennis van ziekenhuisverplaatste zorg, stelt ons in staat om ons dienstenaanbod uit te breiden en het aantal patiënten dat we kunnen ondersteunen te vergroten. Samen met zorgverleners zullen we de beste medische zorg toegankelijk maken voor patiënten in hun eigen huis.”

De leiders in de gezondheidszorgsector, waaronder ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven, worden aangemoedigd om gebruik te maken van deze baanbrekende samenwerking. Door de reikwijdte en efficiëntie van medische diensten uit te breiden, bieden Guidion en Bleds mogelijkheden voor zorgverleners om efficiënte, gepersonaliseerde en toegankelijke patiëntenzorg te bieden.

guidion-neemt-bleds-over